vineri, 13 noiembrie 2009

Se misca ceva la Giurgiu - Sambata - MERITA


Sper ca nu e prea tarziu, anunt preluand de pe site-ul cotidianului Giurgiuveanul cum ca Sambata 14 noiembrie va fi "Maraton Cultural la Giurgiu".


16.00 - Biblioteca Judeţeană “I.A. Bassarabescu” expoziţie de carte „Apariţii editoriale post decembriste ale scriitorilor giurgiuveni, în prezenţa autorilor".


17.00 - Muzeul Judeţean “Teohari Antonescu” expoziţie de fotografie „Omul şi natura", aparţinând fotografilor bulgari Yanna Barakova şi Plamen Barakov.


18.00 - Ateneul “Nicolae Bălănescu” eveniment muzical-literar, incluzând un concert susţinut de Trio Ethos şi un recital de eseuri din volumele lui Octavian Paler şi Iosif Sava, în organizarea Centrului Cultural “Ion Vinea”.


19.30 - Teatrul Valah, piesa „Un duet la periferie", de Nikolai Coleada, în regia lui Emil Gaju.



Pe mine sigur o sa ma gasiti la fiecare din aceste eveniment, chiar imi doream sa mai merg la un concert, sau la o piesa de teatru, la un cenaclu deja renuntasem (pe la Bucuresti nu se mai tin) dar nu visam chiar atat de mult incat sa indeplinesc toate dorintele intr-o singura zi, frumos ca au facut asta, la mai multe, la mai mari!

Va astept acolo, eu o sa fiu ala care face poze in cele mai nepotrivite momente! :)


Multumesc pentru date - cotidianului Giurgiuveanul.


Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails