miercuri, 1 aprilie 2009

Criza economica ranjeste cariile si la Giurgiu


" E MAI RAU CA SA FII TRIST, FII MAI BINE OPTIMIST"

CUm e domne cu criza asta? ca m-au tampit astia la tembelizator, si nu mai zic prin ziare ca nici nu mai imi vine sa citesc! (cand spun ziare ma refer la... putinele adevarate ziare romanesti..nu ma refer la hartia aia de impachetat rahat cu tzate, pizde cur... si alte crime, asa.. ca la romani)....
Deci... cum am inteles eu pana acum, de prin internetul asta, ca ma mai uitati in gura la demagogii astia si analisti ce da sunt, mai putin la Mircea Badea.(.. ne place multora dar... putini vad ce frumos manipuleaza, ce... frumos), ...boon... cum romanii nu stie sa face bani, cheama firme din afara sa-i exploatezem si ajung angajati la... nush ce firma cu nume alambicat, firma face plici in tara ei da bastina si... poc la noi aici unde si asa saracii muncitori, ajung acum saraci lipiti de brazda, de nici nu zici ca e adevarat! Oamenii incep sa nu mai aiba bani de mancare, nu mai gasesc de lucru, aia mai fara scoala, mai prosti asa... se duceau repede necalificati in constructii, asa faceau un ban cistit! acum ce sa mai facA? un rahat ca nu mai construieste nimeni nimic! creste criminalitatea... gastile, jafurile samdp!~ lucrurile astea inca nu se exploateaza de media ca sa aflam si noi... ni se dau pitzipoance curve si monstrii, ca vand si aia destul de bine< onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTFpzPTNABKHlnQow0GrDQsnwzm9XQP1m54uIXVmv92gDaCfuxh1YqM9YURnYvugQp_q8jWAGZJtnPhDhaf9k8CxyizND4JFZvIPzk2ebgTfe1WYA09CXeZBuYMVCiedeVI897YJCeE_I/s1600-h/VAMA+GIURGIU+PANOU.jpg">Si... pana la urma din cauza crizei miroase a cacat cand intrii in Romania prin vama Giurgiu!? adica... panoul ala de sus, il vezi fix cand masina este plina de micro particule de cacat, si deja esti lamuri ca nu este vre-o scapare, mai zice si 5 la ora... adica mai are ci galme (gropi si bolovani de-ti rupi masina)!?? nu inteleG? pute nene, e o situatie cacacioasa, deci pute, dar... de ce la Giurgiu pute asa de clar.. de limpede, sunt si panouri care spun asta!?? de ce nu face nimeni in privinta mirosului? n-ar fi mai.... nu stiu zic si eu acuma.... logic!? Orisicum..ca sa nu creada cumva, careva, ca lovesc numai in... spiritul de criza Giurgiuvean si managementul averii incasate din trecerea Podului peste Dunare, si a bulgari, cam acelasi cacat, dar... nu pute nene! :) tot e ceva! acolo ce-i drept pe pod iti RUPI masina, dar pe sosele e ok, au grija de ele si...nici nu poti merge prea repede!

Despre criza la giurgiuveni, mai auzii ceva! domen cica giurgiuvenii sunt vestiti in orasul cu metrou, si in zonele invecinate... cum ca au cele mai tunate dacii si carute, cel mai ciudat mod de a parca, printre cele mai scumpe masini din tara si tot asa! poate mai doreste cineva sa adauge alte aspecte... astept! :) A! incurand candidat bun pentru unul din primele 5 orase cu "casinouri" pe cap de familie ce moare de foame, din ROmania!


Si de aici va provoc sa ..aduceti si voi aspectele frumoase si mai.... "rusinoase" ale situatiei economice si a ceea ce provoaca aceasta in jurul vostru si in Giurgiu! :) e un exercitiu bun! nu?

"si..... PE TIMP DE CRIZA INVESTESTE IN ACOOL!"

4 comentarii:

laur spunea...

Am auzit ca in anumite supermarket-uri din Giurgiu a inceput sa se depuna praful pe produse datorita faptului ca au dat multi angajati afara! Oricum, prin simplul zvon de criza oamenii isi schimba comportamentul devenind mult mai prevazatori. Nu se mai consuma atat de mult ca "e criza" si tre sa tina banii la ciorap pentru zile negre. Rezultatul acestei decizii... se consuma mai putin, deci e criza :D

GIURGIU spunea...

:).... Laur am ramas doar noi doi pe blogul asta! :) bine ca mai intra lumea din greseala ca altfel nu ar fi trafic de loc! :)
cicacicacichicea.......! zic sa lasam criza... si sa ne gandim la viitor! :P

Liviu spunea...

Ai spus cam tot ce era de spus despre orasu' asta cu populat cu oameni de rahat. Credeam ca sunt eu "Gica contra", dar vad ca au sesizat si altii realitatile giurgiuvene.
Din pacate cei mai multi pun botu' la idioteniile spuse de idiotii locali pe la tv.si prin presa locala.
Nu-mi fac reclama, da' am pus pe infogiurgiu.ro cateva fotografii din care se poate trage clar concluzia despre nivelul orasului.
Prostii din primarie tot bat campii cu potentialul turistic al orasului. Niste idioti. Giurgiu nu a fost, nu este si nici nu va fi oras turistic. Inafara ruinelor, nu are nimic de oferit. Eu daca as sta in alt oras, niciodata nu as vizita Giurgiu, pentru ca nu e nimic frumos de vazut. Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca Giurgiu e un judet cu potential agricol dar si cu oarece orientare catre industrie. Prostii din primarie ar trebui in primul rand sa asigure locuri de munca pentru toti Giurgiuvenii, ca sa-si poata permite concedii in orase cu adevarat turistice.

La ce ai spus tu, adaug si eu, ca, de fapt, avem ce meritam.Oameni indolenti, nesimtiti, indiferenti, ignoranti, etc.

Anonim spunea...

tare postu! da domne, astia din giurgiu sunt unii dintre cei mai nesimtiti soferi (ori au dacii prapadite, ori luxuri). cat despre cazinouri... si in "orasul cu metrou" sunt destule. ce e dubios e ca sunt goale, maxim 2-3 oameni... si totusi sunt in functiune de cativa ani. de fapt sunt spalatorii de bani pentru interlopi.

ne place ca exista dizidenta de buna calitate in giurgiu! tot asa

Related Posts with Thumbnails