vineri, 17 octombrie 2008

Maine va fi ultima zi in care pot fi trimitse inscrierile pentru concursul anuntat acum o saptamana pe acest blog! :P Pana acum, pentru cei curiosi avem foaaarte multi inscrisi, dupa asteptarile mele, si anume, doua persoane! Eu inteleg! E greu sa aduni atat rahat in cateva cuvinte si o stema! da! probabil asta este cauza numarului impresionant de oameni ce au ales sa se amuze !
Cu gluma fara gluma, duminica incropesc ceva!



Domule Breazu asteptam o infuzie de capital cultural! Cu numeroase multumiri!

AM INCEPUT! studiul pentru lucrarea de diploma, iar situl cuprinde: fronturile cu fluviul Dunarea a oraselor Giurgiu si Russe, ca repere: De la Ins. Luliaka - Pana la Ins. Mocanu, inculzand orasul Giurgiu si o mare parte din Russe!
Informatiile adunate pana acum sunt exceptionale si inedite, iar o parte vor fi publicate pe blog !
Pana acum, nu am stabilit tematica si conceptul de baza, fapt care, nu-mi permite sa dau mai multe detalii despre acesta lucrare !


avand in vedere atitudinea multora la adresa acestui blog:
Eu o sa "fac gura" in continuare in fata inculturii si indiferentei celor care cunosc si pot lua o pozitie pozitiva fata de cultura locala, monumente, viata sociala-culturala-econimica, de invatamant, samd !!!

"Oamenii nu se schimba, atitudinile lor da! "


poate ca nu voi reusi sa determin rasturnari de situatie incredibile, sa deschid ochii celor care sunt platiti sa ii inchida, sa salvez padurile inocente, frumosetile naturii; dar cu siguranta te pot face sa-ti pui intrebari, te pot face sa intelegi mai bine orasul Giurgiu, omenia si decenta!

Sa fiti iubiti, prieteni dragi!



DRAGI OAMENI INTERESATI DE BINE ! as vrea sa stiu cat de mult ar trebui sa ma axez pe Russe in perioada ce urmeaza avand in vedere ca am obtinut numeroase informatii legate de istoria,cultura si mai ales peisajele de orice tip ale acestui oras!?Evident in permanenta legatura cu Giurgiu, desi orasele nu suporta comparatie , aceste legaturi vor fi de ordin temporal/istoric!
Cat de mult bine as face indeii de a promova orasul Giurgiu, daca as adauga aceste informatii???
Ganditi-va si voi, va rog 5 minute meditati, 2 minute tastati....si nici nu doare! :)
cum ziceti si voi...

Un comentariu:

Unknown spunea...

salutare
da, ar fi binevenita o comparatie cu russe, desi giurgiu nu poate suporta o astfel de comparatie
dar ca idee cred ca punctate chestiunile (multe la numar) din care putem invata ceva de la vecinii nostri ar fi utile di cel putin citeva motive:
- revedem/ vedem cum au rezolvat ei niste probleme cu care noi bne confruntam inca
- poate ne ambitionam mai mult, fie si putini
- mai invatam ceva din ograda vecinului fara a atenta la capra lui


s-auzim de bine!

Related Posts with Thumbnails