joi, 3 aprilie 2008

Chiar conteaza?

Fara sa ma indepartez de gama de subiecte, in care se incadreaza blogul, abordez tema campaniilor de dat in cap,pus piedici, ametit electorat si oferit conserve pentru un vot!
Curiozitatea m-a impins sa vad site-urile de prezentare a candidatilor la primaria Giurgiu(nu are sens sa-i insirui ca pe ceapa in brazda, sunt pe net); si dau de "blogurile personale" ale unora! Frumos, corect, spune "gigelul" despre cate stie el sa faca,la inceput! Deloc surprinzator 90% din blog ii da in cap lu' ala "cu care se bate" pe scaunul de primar, cate ineptii a spus, ca defapt nu a ajutat cu nimic, ca a furat, mi-am zis .... astia ori sunt tampiti - ori iubesc banul atat cat sa calce pe oameni -ori amndoua!? In loc sa ma conviga ca e bun , ca stie nevoile mele , ca are solutii si poate sa le duca la capat.....intelege concurenta ca pe o bataie intre manelisti, care da mai tare, ia paraua!
Nimic neobijnuit ,daca ma iau dupa reactia alegatorilor.... interesati asteapta sa vada cine denunta pe cine si cu ce, nici ei nu mai stiu care sunt nevoile lor si a copiilor lor, asteapta sa li se spuna!
Si totusi un candidat emerit, "cadidatul din dulap", zice..."tinerilor io stiu ca nu aveti ce munci si d'aia plecati din oras, o sa fac industrie la port si-n zona libera sa aveti locuri de munca onorabile !" Domne atata prostie intr-un creier ata de mic.... un indivit care promite span in ochi, chimicale, degete taiate, hernie de disc, si tot asa... tineretului, astfel atragandu-i! Ca doar toti tinerii pleca la bucuresti sa fie strungari, lacatusi mecanici si impigatori la vagoane! Se promit locuri de munca pentru scalvi...se scoalrizeaza slavagia , si se educa...la votare! Giurgiu se goleste ....nici taranii nu mai vin la munca la oras, ce sa faca? sa fie sclav pe batatura altuia?
NU!sa nu gandim, sa nu apelam la specialisti! Centru universitar? Scolarizare profesionala? renuntarea la structura comunista in invatamantul local? Gradinite cu personal specializat?si MULTE ALTELE !!! hai.. votati industria, hai distrugeti restul de ostroave, hai cresteti copiii intr-un oras cretin, fa-te sclav, planteaza un pom si fa-i statuie , salveaza cainii comunitari - omoarai in adaposturi!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Se merge in continuare pe paradigma: "Statul face pt noi"! Ei bine, nu! Statul, si mai bine zis, Primaria, Prefectura, Consiliul, etc, poate doar sa inlesneasca modalitatile spre trecerea la o economie capitalista; si nu ma refer aici la Mc'Donalds, KFC, si alte porcarii corporatiste de genul ata; ma refer la inlesnirea investitiilor in sectorul privat, la implementarea programelor de dezvolatare durabila, la protectie sociala si intelegerea reala a nevoilor indivizilor; Giurgiuveanul nu cere, el doar primeste... si daca e bine, nu prea poate spune, pt ca nu poate fi obiectiv, fiind incult si prostit de mas media! Pesimist, obligat de educatie si circumstante, giurgiuveanul priveste in trecut si se inchina la viitor, pt ca, in cele din urma, Giurgiu nu e al lui, si nici al urmasilor lui... ci este al urmasilor, urmasilor, urmasilor, conducatorilor politici de azi! Mentalitatile se transmit prin generatii... efectul de turma se resimte in venele societatii!

Related Posts with Thumbnails