marți, 25 martie 2008

OBIECTIV si MOTIVATIE

Orasul si ceea ce reprezinta identitatea acestuia! Ce merge bine si ce merge rau! Dece merge bine si rau! De unde vine si incotro se indreapta acest oras! Cine face bine acestui oras si cine face rau !Unde s-a ascuns frumusetea acestui oras! si multe altele...pentru ca orasul acesta merita mai mult decat critci, dezgustari de moment si aplauze infundate pentru ceva ce nu il reprezinta !

"GIURGIU VAZUT PRIN OCHIUL CARE VREA SA VADA" - obiectivul camerei de fotografiat va fi ochiul acestui proiect ;orasul Giurgiu, este obiectul proiectului ce-si propune sa expuna o imagine cat mai obiectiva si reala a ceea ce reprezinta acum acest municipiu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Fiecare amintire ascunde o poveste, iar orice poveste ascunde in sine un sentiment de intimitate si apartenenta la propria indentitate! Oricum ar arata si oricine ar conduce Giurgiu, el va purta mereu pentru mine numele de "casa" ! La mai mare Domnule Gheorghe! Sa fie intr-un ceas bun :)

GIURGIU spunea...

Sentimentul de casa se pastreaza atat cat fotoliul pe care ai citi prima carte este inca acolo, lucruile din jur sunt in ordinea cunoscuta...atunci cand se schimba ne adaptam si se reinventeaza sentimentul de acasa!misterul sta in cum investim sentimentele si pana la ce nivel astfel incat orice ar fi sa te simti acasa! eu am vazut orasul asta ca pe ceva frumos..de ce sa nu il pot privi mereu asa si de ce sa nu poata toata lumea care citeste blogul asta sa-l priveasca la fel! Doamne ajuta! sa FIE!

Related Posts with Thumbnails